HOME/CONTACT

I N K & G L U E is een bureau van Jessica Donders met ruime ervaring in textiele designs voor de fashionindustrie en grafische designs voor communicatieve uitingen. Sinds 1995 legt zij zich toe op projectontwikkeling op het gebied van kunst/design, cultuur én maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. Het bureau werkt vanuit haar creatieve en kunstzinnige achtergrond graag in samenwerkingsverband met een netwerk van kunstprofessionals en diverse lokale partijen.

 

Een goed projectvoorbeeld is onder andere, het Zapboek. Een maatwerk notitieboek met gedeeltelijk hergebruikt papier wat B2B wordt aangeboden. Door lokale partijen met elkaar in verbinding te brengen is er een duurzame samenwerking ontstaan, voor de totstandkoming van deze Zapboeken. De partijen bestaan enerzijds uit, een papierrecyclingbedrijf (CVB Ecologistics) die zorg draagt voor de levering van de grondstoffen. Daarnaast verzorgt de drukkerij van de sociale werkplaats (de Diamant-groep) de productie. Aan het product werken mensen mee die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Omdat de totstandkoming van dit eigenzinnige maatwerk designproduct anders is dan het reguliere lopende band werk, worden deze mensen uitgedaagd om mee te denken aan het productieproces.

 

Ink&Glue biedt maatwerk workshops aan met een educatieve inslag voor gemeentelijke-, culturele- en zorginstellingen. De ambitie is door kunst en cultuur te verbinden aan zorg en welzijn, een onderscheidend en kwalitatief kunstprogramma aan te bieden. 

 

 

INK&GLUE DESIGN - CONCEPT - PROJECTCOORDINATIE 

Zapboekproject notitieboeken

Textileproject laptopsleeves

Theaterproject Gouden Mix

 

INK&GLUE DESIGNS 

Textiel design

Grafisch design

Duurzaam design

 

INK&GLUE WORKSHOPS

Workshops vanuit de Re(f)use gedachte voor alle doelgroepen

 

 

 

 

 

 

 

 

Info@zapboek.nl

Jessica   Donders

Daendelsstraat 80

5 0 1 8  ET Tilburg

t:31(0)640018884